Produktbild
Matthias Lederer

The BSC Cookbook

Vol. 1 - Ingredients for a Successful Balanced Scorecard

Buch

The Balanced Scorecard (BSC) by Kaplan and Norton is considered to be one of the most successful and widely used management concepts today. It constitutes an instrument for the strategic management of organizational and process performance.This book introduces a cooking recipe for successfully implementing a process-oriented BSC within a company. This recipe is based on the insights gained during a real-word project conducted at a large engineering company.The book starts with introducing the BSC implementation project along with the surrounding setting at the company. After a brief introduction to the original BSC approach proposed by Kaplan… Mehr

CHF 31.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Raake, Dieter / Kurz, Matthias
  • ISBN: 978-3-945577-00-4
  • EAN: 9783945577004
  • Produktnummer: 33760433
  • Verlag: Institute of Innovative Process Management e.V.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 164 S.
  • Masse: H23.5 cm x B15.7 cm x D1.3 cm 400 g
  • Abbildungen: HC gerader Rücken kaschiert
  • Gewicht: 400

4 weitere Werke von Matthias Lederer:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.