Produktbild
Junfeng (Hrsg.) Yin

Tea as a Food Ingredient

Properties, Processing, and Health Aspects

Ebook (PDF Format)

Tea is one of the most widely consumed in beverages worldwide, and tea extract has been used in a variety of food products including beverages, bread, cakes, ice-cream, wine, biscuits, dehydrated fruits, and various meat and dairy products. In recent years, there is growing consumer interest in the tea extract supplemented products.Tea as a Food Ingredient: Properties, Processing, and Health Aspects provides extensive scientific information on the properties of tea foods, chemical properties, formulations, and tea as ingredients to develop new health foods. It describes tea food production, chemical and physical properties, sensory quality, p… Mehr

CHF 220.60

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Fu, Zhusheng (Hrsg.) / Xu, Yongquan (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-00-060055-1
  • EAN: 9781000600551
  • Produktnummer: 38183150
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2022
  • Seitenangabe: 392 S.
  • Plattform: PDF
  • Abbildungen: 33 schwarz-weiße und 38 farbige Abbildungen, 27 farbige Fotos, 33 schwarz-weiße und 11 farbige Zeichnungen, 51 schwarz-weiße Tabellen

Über den Autor


143152448

2 weitere Werke von Junfeng (Hrsg.) Yin:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.