Tea as a Food Ingredient
Properties, Processing, and Health Aspects
Tea is one of the most widely consumed in beverages worldwide, and tea extract has been used in a variety of food products including beverages, bread, cakes, ice-cream, wine, biscuits, dehydrated fruits, and various meat and dairy products. In recent years, there is growing consumer interest in the tea extract supplemented products.Tea as a Food Ingredient: Properties, Processing, and Health Aspects provides extensive scientific information on the properties of tea foods, chemical properties, formulations, and tea as ingredients to develop new health foods. It describes tea food production, chemical and physical properties, sensory quality, p…
Mehr
CHF 220.60
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
V215:
Noch nicht erschienen, Juni 2022
Produktdetails
Weitere Autoren: Fu, Zhusheng (Hrsg.) / Xu, Yongquan (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-00-060055-1
- EAN: 9781000600551
- Produktnummer: 38183150
- Verlag: Taylor & Francis Ltd.
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2022
- Seitenangabe: 392 S.
- Plattform: PDF
- Abbildungen: 33 schwarz-weiße und 38 farbige Abbildungen, 27 farbige Fotos, 33 schwarz-weiße und 11 farbige Zeichnungen, 51 schwarz-weiße Tabellen
Über den Autor
143152448
2 weitere Werke von Junfeng (Hrsg.) Yin:
Bewertungen
Anmelden