Produktbild
Junfeng (Hrsg.) Yin

Tea as a Food Ingredient

Properties, Processing, and Health Aspects

Buch

This book provides extensive scientific information on the properties of tea foods, chemical properties, formulations, and tea as ingredients to develop new health foods. It describes tea food production, chemical and physical properties, sensory quality, processing technology and health benefits.

CHF 240.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Fu, Zhusheng (Hrsg.) / Xu, Yongquan (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-367-68571-3
  • EAN: 9780367685713
  • Produktnummer: 38111316
  • Verlag: Taylor and Francis
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2022
  • Seitenangabe: 380 S.
  • Masse: H25.4 cm x B17.8 cm 889 g
  • Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
  • Gewicht: 889

2 weitere Werke von Junfeng (Hrsg.) Yin:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.