Produktbild
Jose M. (Hrsg.) Lorenzo

Sustainable Production Technology in Food

Ebook (EPUB Format)

Sustainable Production Technology in Food explores several important scientific and practical aspects related to sustainable technologies in food production in both the farm and industry contexts. The book contains 18 chapters that describe the current scenario of technological advances within the food production system, focusing on the context of sustainability and offering future perspectives for the sustainable production of food. Presents a comprehensive discussion around the multidisciplinary aspects of technological advances for sustainable food production Addresses the current relationship between food production and sustainability Clo… Mehr

CHF 140.60

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Munekata, Paulo E. S. (Hrsg.) / Barba, Francisco J. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-12-823220-0
  • EAN: 9780128232200
  • Produktnummer: 37146621
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2021
  • Seitenangabe: 234 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 33'959 KB

5 weitere Werke von Jose M. (Hrsg.) Lorenzo:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.