Produktbild
C. Michael Hall

Sustainable Culinary Systems

Local Foods, Innovation, Tourism and Hospitality

Buch

CHF 66.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Gössling, Stefan
  • ISBN: 978-1-138-08169-7
  • EAN: 9781138081697
  • Produktnummer: 23386243
  • Verlag: Taylor and Francis
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 302 S.
  • Masse: H23.4 cm x B15.6 cm x D2.2 cm 453 g
  • Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
  • Gewicht: 453

Über den Autor


C. Michael Hall is a Professor in the Department of Management, University of Canterbury, New Zealand; Docent in the Department of Geography, University of Oulu and a Visiting Professor at the University of Eastern Finland and Linneaus University, Sweden. Stefan Gössling is a Professor at the Department of Service Management, Lund University and the School of Business and Economics, Linnaeus University, both in Sweden. He is also research coordinator at the Research Centre for Sustainable Tourism, Western Norway Research Institute.

100 weitere Werke von C. Michael Hall:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.