Sustainable Agriculture Reviews 55
Micro and Nano Engineering in Food Science Vol 1
This book provides up to date information on the emerging trends and technology in food nanotechnology. It gives high-quality literature focused on the recent developments, research trends, methods and issues related to the safe use of nanoscale materials to add value to food. Most importantly, this book encloses critical reviews on micro and nanoengineering concepts, principles and applications in food. It also provides a scientific basis of micro and nanoengineered structures and compounds, their industrial food applications, encapsulation techniques and methods. This book encompasses detection, analysis and characterization techniques for…
Mehr
CHF 211.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V104:
Folgt in ca. 10 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Gothandam, K. M. (Hrsg.) / Lichtfouse, Eric (Hrsg.) / Dasgupta, Nandita (Hrsg.) / Ranjan, Shivendu (Hrsg.)
- ISBN: 978-3-030-76812-6
- EAN: 9783030768126
- Produktnummer: 38321020
- Verlag: Springer International Publishing
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2021
- Seitenangabe: 340 S.
- Masse: H24.1 cm x B16.0 cm x D2.3 cm 738 g
- Auflage: 1st ed. 2021
- Abbildungen: HC runder Rücken kaschiert
- Reihenbandnummer: 55
- Gewicht: 738
1 weiteres Werk von Vaibhav Kumar (Hrsg.) Maurya:
Bewertungen
Anmelden