Produktbild
James N. (Hrsg.) Bemiller

Starch

Chemistry and Technology

Ebook (EPUB Format)

The third edition of this long-serving successful reference work is a 'must-have' reference for anyone needing or desiring an understanding of the structure, chemistry, properties, production and uses of starches and their derivatives.* Includes specific information on corn, wheat, potato, rice, and new chapters on rye, oat and barley (including waxy barley) starches * Covers the isolation processes, properties, functionalities, and uses of the most commonly used starches. * Explores the genetics, biochemistry, and physical structure of starches * Presents current and emerging application trends for starch

CHF 219.30

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Whistler, Roy L. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-08-092655-1
  • EAN: 9780080926551
  • Produktnummer: 35976751
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2009
  • Seitenangabe: 894 S.
  • Plattform: EPUB
  • Auflage: 3. Auflage

2 weitere Werke von James N. (Hrsg.) Bemiller:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.