Produktbild
Jasim (Hrsg.) Ahmed

Starch-Based Polymeric Materials and Nanocomposites

Chemistry, Processing, and Applications

Buch

CHF 120.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Tiwari, Brijesh K. (Hrsg.) / Imam, Syed H. (Hrsg.) / Rao, M.A. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-138-19862-3
  • EAN: 9781138198623
  • Produktnummer: 23241771
  • Verlag: Taylor and Francis
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 416 S.
  • Masse: H25.4 cm x B17.8 cm 453 g
  • Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
  • Gewicht: 453

Über den Autor


Dr. Jasim Ahmed's research interests include food product development, food rheology and structure, novel food processing, and the thermal behavior of foods. His current focus is on bionanocomposites and application to food packaging. Dr. Brijesh Tiwari's main research accomplishments are in the areas of novel food processing and preservation technologies, grain processing, and mathematical modeling of food processes. Dr. Syed H. Imam conducts research to enhance the utilization of agriculturally derived renewable polymers for nonfood applications as an alternative to petroleum chemicals and provides fundamental knowledge in the development of polymer-based materials of tailored properties. Dr. M.A. Rao's main research interest is in rheological properties of foods: principles, measurement, and applications.

11 weitere Werke von Jasim (Hrsg.) Ahmed:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.