Produktbild
Kalpana Sangale

Standardization of Pretreatment and Drying Method

For White Onion (Allium cepa L.)

Buch

Onion (Allium cepa L.) belongs to family Alliaceae, a native of central Asia is one of the oldest vegetable crops known to mankind and consumed worldwide. It is commercial nutritious bulb crop and ranks second only to tomato in their importance as vegetable in the tropics and with variety of potential uses. The present study was, therefore, undertaken with the following specific objectives: 1. To study effect of pretreatments on dehydration of white onion. 2. To compare the various methods of dehydration of white onion. 3. To find out suitable pretreatment and method of dehydration for white onion.

CHF 68.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Haldavanekar, Pradip / Pujari, Keshav
  • ISBN: 978-3-659-37269-8
  • EAN: 9783659372698
  • Produktnummer: 37723905
  • Verlag: LAP Lambert Academic Publishing
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 92 S.
  • Masse: H22.0 cm x B15.0 cm x D0.6 cm 155 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 155

Über den Autor


M.Sc. in Horticulture with the specialization in post harvest technology, Department of Horticulture, College of Agriculture, Dr. B.S.Konkan Agriculture University,Dapoli-415 712(M.S),India.

3 weitere Werke von Kalpana Sangale:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.