Spirulina in Human Nutrition and Health
Providing an introduction to the history and features of the spirulina plant, this book describes its cultivation, handling, storage, and packaging, as well as applicable regulatory acts and organizations. It discusses its anti-oxidant profile and antioxidative and hepatoprotective properties.
CHF 155.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V112:
Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Belay, Amha (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-4200-5256-5
- EAN: 9781420052565
- Produktnummer: 23092941
- Verlag: Taylor and Francis
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2007
- Seitenangabe: 328 S.
- Masse: H23.4 cm x B15.6 cm x D2.2 cm 612 g
- Abbildungen: farb. Abb.
- Gewicht: 612
2 weitere Werke von M. E. (Hrsg.) Gershwin:
Bewertungen
Anmelden