Produktbild
Sara J. (Hrsg.) Risch

Spices: Flavor Chemistry and Antioxidant Properties

Buch

Provides a general overview of spice chemistry. Discusses the characterization, extraction, and intensity of flavors. Identifies the flavor components and antioxidant properties of specific spices. Includes methods for identifying specific spices in blends and proving authenticity of spices. Discusses the antioxidant properties of spices with emphasis on potential health benefits of these spices.

CHF 85.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Ho, Chi-Tang (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-8412-3495-6
  • EAN: 9780841234956
  • Produktnummer: 22682441
  • Verlag: Oxford University Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 1997
  • Seitenangabe: 264 S.
  • Masse: H23.5 cm x B15.6 cm x D2.3 cm 486 g
  • Reihenbandnummer: 660
  • Gewicht: 486

2 weitere Werke von Sara J. (Hrsg.) Risch:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.