Produktbild
Lawrence A. (Hrsg.) Johnson

Soybeans

Chemistry, Production, Processing, and Utilization

Ebook (EPUB Format)

This comprehensive new soybean reference book disseminates key soybean information to drive success for soybeans¿ via 23 concise chapters covering all aspects of soybeans--from genetics, breeding and quality to post-harvest management, marketing and utilization (food and energy applications), U.S. domestic versus foreign practices and production methods.The most complete and authoritative book on soybeansFeatures internationally recognized authors in the 21-chapter bookOffers sufficient depth to meet the needs of experts in the subject matter, as well as individuals with basic knowledge of the topic

CHF 232.20

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: White, Pamela J. (Hrsg.) / Galloway, Richard (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-12-804352-3
  • EAN: 9780128043523
  • Produktnummer: 35984694
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2015
  • Seitenangabe: 850 S.
  • Plattform: EPUB

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.