Produktbild
Jason E (Hrsg.) Maxwell

Soybeans

Cultivation, Uses & Nutrition

Buch

Soybean is one of the major world crops. In 2008, the world consumption of soybean was over 221 million metric tons of which approximately 50% came from the U.S.. Soybean seed is a major source of protein, oil, carbohydrates, isoflavones, and minerals for humans and animals. This book presents current research data from across the globe in the study of soybean cultivation, its uses and nutrition. Some topics discussed herein include soybean seed composition and quality; soybean peroxidase applications in wastewater treatment; soybean germination and cancer disease; soybean oil deodoriser distillate; soybean oil in health and disease; and the… Mehr

CHF 545.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-61761-762-1
  • EAN: 9781617617621
  • Produktnummer: 17698000
  • Verlag: Nova Science Publishers Inc
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2011
  • Seitenangabe: 508 S.
  • Masse: H18.9 cm x B25.8 cm x D3.5 cm 1'136 g
  • Abbildungen: tables, graphs, illus, photos
  • Gewicht: 1136
  • Sonstiges: Undergraduate

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.