Produktbild
Aamir (Hrsg.) Ahmad

Soy

Nutrition, Consumption & Health

Buch

This book is a collection of articles detailing the very diverse roles of soy-derived compounds. Many cultures around the world have realised the importance of soy in diet. Through a total of 20 chapters, this book showcases the very diverse chemistry, biology and functions of soy. In view of the many reported effects of soy-derived compounds against diverse human cancers, this book concludes with few chapters on the anticancer activity of soy-derived compounds. Thus, through a collection of articles authored by renowned experts from across the globe, this book is an attempt to touch upon and highlight the importance of soy in diet with empha… Mehr

CHF 459.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-62081-847-3
  • EAN: 9781620818473
  • Produktnummer: 17693270
  • Verlag: Nova Science Publishers Inc
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 430 S.
  • Masse: H26.0 cm x B18.8 cm x D2.8 cm 964 g
  • Gewicht: 964
  • Sonstiges: Professional & Vocational

22 weitere Werke von Aamir (Hrsg.) Ahmad:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.