Soy in Health and Disease Prevention
Written to introduce the health benefits of the soybean, Soy in Health and Disease Prevention encompasses all aspects of the soybean and its health benefits. With contributions from experts in their respective fields, the book summarizes the current science of soy foods. The authors explore the role of soy in cancer prevention, immune function, osteoporosis, atherosclerosis, and longevity. They provide the latest information on our understanding of the diverse health effects of soybeans, and review how Japanese studies are proceeding in this field.
CHF 206.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V112:
Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Sugano, Michihiro (Hrsg.) / Sirtori, Cesare R. (Beitr.) / Yamamoto, Seiichiro (Beitr.) / Funahashi, Tohru (Beitr.) / Watanabe, Shaw (Beitr.) / Yamori, Yukio (Beitr.) / Ogawa, Tadashi (Beitr.) / Tsukamoto, Chigen (Beitr.) / Imaizumi, Katsumi (Beitr.) / Ikeda, Ikuo (Beitr.) / Fujita, Yoshiaki (Beitr.) / Kennedy, Ann R. (Beitr.) / Yoshikawa, Masaaki (Beitr.) / Takamatsu, Kiyoharu (Beitr.) / Sumi, Hiroyuki (Beitr.) / Yamamoto, Takashi (Beitr.) / Johnson, Stuart K. (Beitr.) / Tsugane, Shoichiro (Beitr.) / Matsuzawa, Yuji (Beitr.) / Yoshiki, Yumiko (Beitr.) / Yatagai, Chieko (Beitr.) / Zhuo, Xing-Gang (Beitr.) / Melby, Melissa K. (Beitr.) / Ishiwata, N. (Beitr.) / Araki, Yuko (Beitr.) / Kimira, Mitsuru (Beitr.) / Tsuruki, Takahiro (Beitr.)
- ISBN: 978-0-8493-3595-2
- EAN: 9780849335952
- Produktnummer: 23405542
- Verlag: Taylor and Francis
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2005
- Seitenangabe: 328 S.
- Masse: H22.9 cm x B15.2 cm 578 g
- Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
- Gewicht: 578
Über den Autor
Sugano, Michihiro
Bewertungen
Anmelden