Produktbild
David (Beitr.) Kritchevsky

Soy in Health and Disease Prevention

Buch

Written to introduce the health benefits of the soybean, Soy in Health and Disease Prevention encompasses all aspects of the soybean and its health benefits. With contributions from experts in their respective fields, the book summarizes the current science of soy foods. The authors explore the role of soy in cancer prevention, immune function, osteoporosis, atherosclerosis, and longevity. They provide the latest information on our understanding of the diverse health effects of soybeans, and review how Japanese studies are proceeding in this field.

CHF 206.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Sugano, Michihiro (Hrsg.) / Sirtori, Cesare R. (Beitr.) / Yamamoto, Seiichiro (Beitr.) / Funahashi, Tohru (Beitr.) / Watanabe, Shaw (Beitr.) / Yamori, Yukio (Beitr.) / Ogawa, Tadashi (Beitr.) / Tsukamoto, Chigen (Beitr.) / Imaizumi, Katsumi (Beitr.) / Ikeda, Ikuo (Beitr.) / Fujita, Yoshiaki (Beitr.) / Kennedy, Ann R. (Beitr.) / Yoshikawa, Masaaki (Beitr.) / Takamatsu, Kiyoharu (Beitr.) / Sumi, Hiroyuki (Beitr.) / Yamamoto, Takashi (Beitr.) / Johnson, Stuart K. (Beitr.) / Tsugane, Shoichiro (Beitr.) / Matsuzawa, Yuji (Beitr.) / Yoshiki, Yumiko (Beitr.) / Yatagai, Chieko (Beitr.) / Zhuo, Xing-Gang (Beitr.) / Melby, Melissa K. (Beitr.) / Ishiwata, N. (Beitr.) / Araki, Yuko (Beitr.) / Kimira, Mitsuru (Beitr.) / Tsuruki, Takahiro (Beitr.)
  • ISBN: 978-0-8493-3595-2
  • EAN: 9780849335952
  • Produktnummer: 23405542
  • Verlag: Taylor and Francis
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2005
  • Seitenangabe: 328 S.
  • Masse: H22.9 cm x B15.2 cm 578 g
  • Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
  • Gewicht: 578

Über den Autor


Sugano, Michihiro

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.