Produktbild
Jian (Hrsg.) Chen

Solid State Fermentation for Foods and Beverages

Buch

This is the first book about fermented food and beverage to focus on solid-state fermentation. The text describes the various reactors used in solid-state fermentation, including static state reactors, dynamic reactors, and other new types of reactors, and provides a detailed introduction to various solid-state fermented foods and beverages, including product category, characteristics, functionalities, safety issues and consumer perception. The authors address such engineering issues as mass and heat transfer and energy equation calculation of solid-state fermentation, dynamic modeling of solid-state fermentation, and process control of solid… Mehr

CHF 90.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Zhu, Yang (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-138-19932-3
  • EAN: 9781138199323
  • Produktnummer: 22191817
  • Verlag: Taylor and Francis
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 408 S.
  • Masse: H23.4 cm x B15.6 cm 453 g
  • Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
  • Gewicht: 453

Über den Autor


Jian Chen is a Professor of Fermentation Engineering at Jiangnan University in Wuxi, China. Yang Zhu is Senior Scientist at TNO Quality of Life, Zeist, The Netherlands.

30 weitere Werke von Jian (Hrsg.) Chen:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.