Produktbild
Ranjay Kumar (Hrsg.) Singh

Social-Ecological Diversity and Traditional Food Systems

Opportunities from the Biocultural World

Ebook (PDF Format)

This book draws on world-wide experiences and valuable lessons to highlight community-ecosystem interactions and the role of traditional knowledge in sustaining biocultural resources through community-based adaptations. The book targets different audiences including researchers working on human-environment interactions and climate adaptation practices, biodiversity conservators, non-government organizations and policy makers involved in revitalizing traditional foods and community-based conservation and adaptation in diverse ecosystems. This volume is also a source book for educators advocating for and collaborating with indigenous and local… Mehr

CHF 65.15

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Turner, Nancy J. (Hrsg.) / Reyes-Garcia, Victoria (Hrsg.) / Pretty, Jules (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-00-050799-7
  • EAN: 9781000507997
  • Produktnummer: 36814266
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2021
  • Seitenangabe: 350 S.
  • Plattform: PDF
  • Auflage: 1. Auflage
  • Abbildungen: 77 schwarz-weiße Abbildungen, 27 schwarz-weiße Tabellen

Über den Autor


Ranjay Kumar Singh, Central Soil Salinity Research Institute, Karnal, Haryana, IndiaNancy J. Turner, School of Environmental Studies, University of Victoria, Victoria, B.C., CanadaVictoria Reyes-Garcia, ICREA and Institut de Ciencia i Technologia Ambientals, Universitat Autonoma de Barcelona, SpainJules Pretty, Essex Sustainability Institute and Department of Biological Sciences, University of Essex, Colchester, UK

3 weitere Werke von Ranjay Kumar (Hrsg.) Singh:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.