Shannon Bennett
Shannon Bennett's London
A personal guide to the city's best
Buch
From Michelin starred restaurants to local bistros and from luxury hotels to rooms with a view, this guide journeys through the unsurpassed culinary experiences of London.
CHF 35.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V200:
Noch nicht erschienen. Termin unbekannt
Produktdetails
- ISBN: 978-1-74379-174-5
- EAN: 9781743791745
- Produktnummer: 19656037
- Verlag: Hardie Grant Publishing Group
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2016
- Seitenangabe: 400 S.
- Masse: H18.8 cm x B14.0 cm 890 g
- Abbildungen: farb. Abb.
- Gewicht: 890
Über den Autor
Shannon Bennett is one of Australia’s most highly acclaimed chefs. He has worked in Michelin-starred restaurants across Europe in the kitchens of Albert Roux, John Burton-Race, Marco Pierre White and Alain Ducasse. @chefbennett23 (30k followers).
19 weitere Werke von Shannon Bennett:
A personal guide to the city's best
Ebook (EPUB Format)
CHF 32.25
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.