Seventeenth-Century English Recipe Books: Cooking, Physic and Chirurgery in the Works of W.M. and Queen Henrietta Maria, and of Mary Tillinghast
Essential Works for the Study of Early Modern Women: Series III, Part Three, Volume 4
Allows readers to reconstruct the history of recipes, both medical and culinary, from the mid-sixteenth to mid-seventeenth century, and situate that history within the larger scientific and intellectual practices of the period.
CHF 180.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V112:
Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Travitsky, Betty S. (Hrsg.) / Prescott, Anne Lake (Hrsg.)
- ISBN: 978-0-7546-5195-6
- EAN: 9780754651956
- Produktnummer: 23203750
- Verlag: Taylor and Francis
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2008
- Seitenangabe: 416 S.
- Masse: H18.6 cm x B12.3 cm 930 g
- Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
- Gewicht: 930
Über den Autor
Elizabeth Spiller, is based in the Department of English, at Florida State University, USA.
13 weitere Werke von Elizabeth Spiller:
Bewertungen
Anmelden