Sequencing Technologies in Microbial Food Safety and Quality
Molecular landscape for food safety analysis is rapidly revolutionizing because of high resolution and value added resulting analysis of next-generation sequencing (NGS) approaches. These modern sequencing technologies drive worldwide advancements in food safety and quality. Sequencing Technologies in Microbial Food Safety and Quality reviews several practices in that NGS contributes to foodborne pathogens functional characterization, management and control. This book focuses on potential uses of sequencing technologies in microbial food safety and quality and highlights present challenges in the food industry. Key Features:Application of who…
Mehr
CHF 287.65
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
Weitere Autoren: Nollet, Leo M. L. (Hrsg.) / Islam, Saher (Hrsg.) / Sangeetha, Jeyabalan (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-00-037639-5
- EAN: 9781000376395
- Produktnummer: 35812613
- Verlag: Taylor & Francis Ltd.
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2021
- Seitenangabe: 500 S.
- Plattform: PDF
- Auflage: 1. Auflage
- Abbildungen: 59 schwarz-weiße Abbildungen, 11 schwarz-weiße Fotos, 48 schwarz-weiße Zeichnungen, 23 schwarz-weiße Tabellen
Über den Autor
125503734
2 weitere Werke von Devarajan (Hrsg.) Thangardurai:
Bewertungen
Anmelden