Sensor-Based Quality Assessment Systems for Fruits and Vegetables
CHF 225.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V210:
Noch nicht erschienen, Januar 2021
Produktdetails
Weitere Autoren: Siddiqui, Mohammed Wasim (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-77188-935-3
- EAN: 9781771889353
- Produktnummer: 33763560
- Verlag: Taylor and Francis
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2020
- Seitenangabe: 328 S.
- Masse: H22.9 cm x B15.2 cm
- Abbildungen: farb. Abb.
Über den Autor
Bambang Kuswandi, PhD, is currently is currently Head of the Chemo & Biosensors Group, Faculty of Pharmacy, University of Jember, Indonesia, and Visiting Professor at IChemTech, Faculty of Science & Technology & Fellow at IHRAM (Institute of Halal Research & Management), Universiti Sains Islam Malaysia. Mohammed Wasim Siddiqui, PhD, is an Assistant Professor and Scientist in the Department of Food Science and Post-Harvest Technology, Bihar Agricultural University, Sabour, India.
3 weitere Werke von Bambang (Hrsg.) Kuswandi:
Bewertungen
Anmelden