Produktbild
Cesarettin (Hrsg.) Alasalvar

Seafoods

Quality, Technology and Nutraceutical Applications

Ebook (PDF Format)

Seafoods covers selected but vital topics of fish processing with an emphasis on quality, technology and nutraceutical applications in an up-to-date survey. The aspects of seafood quality covered range from the impact of slaughter procedures, through protein functionality, texture, flavour, histamine toxicity to the practical evaluation of quality and measurement. Technological aspects concentrate on automation in processing, waste-water treatment and reuse of scraps. Marine nutraceuticals/functional foods are discussed in detail. This book is highly recommended for scientists and technologists in the seafood industries, plus fish processing… Mehr

CHF 143.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Taylor, Tony (Hrsg.)
  • ISBN: 978-3-662-09836-3
  • EAN: 9783662098363
  • Produktnummer: 38264624
  • Verlag: Springer Berlin Heidelberg
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 224 S.
  • Plattform: PDF
  • Auflage: 2002

10 weitere Werke von Cesarettin (Hrsg.) Alasalvar:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.