Produktbild
Maria R. (Hrsg.) Kosseva

Science and Technology of Fruit Wine Production

Ebook (EPUB Format)

Science and Technology of Fruit Wine Production includes introductory chapters on the production of wine from fruits other than grapes, including their composition, chemistry, role, quality of raw material, medicinal values, quality factors, bioreactor technology, production, optimization, standardization, preservation, and evaluation of different wines, specialty wines, and brandies. Wine and its related products have been consumed since ancient times, not only for stimulatory and healthful properties, but also as an important adjunct to the human diet by increasing satisfaction and contributing to the relaxation necessary for proper digest… Mehr

CHF 116.05

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Joshi, V. K. (Hrsg.) / Panesar, P. S. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-12-801034-1
  • EAN: 9780128010341
  • Produktnummer: 35986291
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 756 S.
  • Plattform: EPUB

2 weitere Werke von Maria R. (Hrsg.) Kosseva:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.