Produktbild
Sandra E. (Hrsg.) Shumway

Scallops

Biology, Ecology, Aquaculture, and Fisheries

Ebook (EPUB Format)

Scallops: Biology, Ecology, Aquaculture and Fisheries, Third Edition, continues its history as the definitive resource on scallops, covering all facets of scallop biology, including anatomy, taxonomy, physiology, ecology, larval biology, and neurobiology. More than thirty extensive chapters explore both fisheries and aquaculture for all species of scallops in all countries where they are fished or cultured. This treatise has been updated to include the most recent advances in research and the newest developments within the industry. As aquaculture remains one of the fastest-growing animal food-producing sectors, this reference becomes even… Mehr

CHF 258.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Parsons, G. Jay (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-444-62719-3
  • EAN: 9780444627193
  • Produktnummer: 35985700
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 1214 S.
  • Plattform: EPUB
  • Auflage: 3. Auflage

9 weitere Werke von Sandra E. (Hrsg.) Shumway:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.