Produktbild
Daniel Lee

SOUS VIDE 2022

TASTY, QUICK AND EASY RECIPES FOR BEGINNERS

Buch

Sous Vide, which means under vacuum in French, is the process of vacuum-packing food, usually in a bag, and cooking it in water at a precise temperature. This may sound fancy, but aside from the fancy dishes, there's nothing complex about the cooking method. The process is super simple, and involves only three cooking steps:1.Connect the Sous Vide machine to a pot of water and set the exact cooking temperature.2.Place the food in a sealable bag, remove excess air and seal the bag.3.Immerse the bag in the preheated water and cook for the time required for best results.If you want to add a crispy outer layer, you can finish your food by searing… Mehr

CHF 52.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-80450-915-9
  • EAN: 9781804509159
  • Produktnummer: 39154660
  • Verlag: Daniel Lee
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2022
  • Seitenangabe: 222 S.
  • Masse: H22.9 cm x B15.2 cm x D1.2 cm 329 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 329

92 weitere Werke von Daniel Lee:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.