Produktbild
Charlotte (Hrsg.) Madsen

Risk Management for Food Allergy

Ebook (EPUB Format)

Risk Management for Food Allergy is developed by a team of scientists and industry professionals who understand the importance of allergen risk assessment and presents practical, real-world guidance for food manufacturers. With more than 12 million Americans suffering from food allergies and little indication of what is causing that number to continue to grow, food producers, packagers and distributors need to appropriately process, label and deliver their products to ensure the safety of customers with allergic conditions. By identifying risk factors during processing as well as determining appropriate safe thresholds of ingredients, the fo… Mehr

CHF 149.65

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Crevel, Rene (Hrsg.) / Mills, Clare (Hrsg.) / Taylor, Steve (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-12-381989-5
  • EAN: 9780123819895
  • Produktnummer: 35979695
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 330 S.
  • Plattform: EPUB

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.