Produktbild
Victor R. (Hrsg.) Preedy

Reviews in Food and Nutrition Toxicity, Volume 4

Buch

Reviews in Food and Nutrition Toxicity, Volume 4 includes the most recent reviews of current issues involved in food and nutrition toxicity. The continuation of this series distills a broad range of research on food safety and food technology. Contributors from the fields of medicine, public health, and environmental science discuss selenium toxicity, aflatoxin B and cell cycle perturbation, toxicology considerations of dietary sulfur, bacterial contamination of ready-to-eat foods, heavy metals in breast milk, arsenic in fish, and more. This is a valuable resource for anyone involved in the food industry or academics researching food science… Mehr

CHF 240.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Watson, Ronald R. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-8493-3519-8
  • EAN: 9780849335198
  • Produktnummer: 23405495
  • Verlag: Taylor and Francis
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2005
  • Seitenangabe: 320 S.
  • Masse: H25.4 cm x B17.8 cm 582 g
  • Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
  • Gewicht: 582

Über den Autor


Preedy, Victor R.; Watson, Ronald Ross

100 weitere Werke von Victor R. (Hrsg.) Preedy:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.