Produktbild
Victor R. (Hrsg.) Preedy

Reviews in Food and Nutrition Toxicity, Volume 3

Buch

Reviews in Food and Nutrition Toxicity, Volume 3 includes the latest reviews of the most current issues related food and nutrition toxicity. The continuation of this important new series distills a broad range of research on food safety and food technology, with contributors from the fields of medicine, public health, and environmental science. It addresses methyl mercury toxicity, the adverse effects of nutraceuticals, safety concerns regarding genetically modified foods, new views on celiac disease, and more. This timely compilation sheds light on the most important issues in food safety today. It is a valuable resource for anyone involved… Mehr

CHF 240.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Watson, Ronald R. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-8493-3516-7
  • EAN: 9780849335167
  • Produktnummer: 23405485
  • Verlag: Taylor and Francis
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2005
  • Seitenangabe: 288 S.
  • Masse: H23.4 cm x B15.6 cm 542 g
  • Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
  • Gewicht: 542

Über den Autor


Preedy, Victor R.

100 weitere Werke von Victor R. (Hrsg.) Preedy:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.