Produktbild
Michael (Hrsg.) O'Keefe

Residue Analysis in Food

Principles and Applications

Buch

Residue analysis in food is an essential science in terms of the number of laboratories and analysts involved worldwide and the range of analytical techniques available. This text combines the principles and applications of the techniques employed in residue analysis to provide the reader with an understanding and a practical demonstration.

CHF 270.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-90-5702-441-2
  • EAN: 9789057024412
  • Produktnummer: 27563410
  • Verlag: Taylor and Francis
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2000
  • Seitenangabe: 324 S.
  • Masse: H22.9 cm x B15.2 cm x D2.7 cm 698 g
  • Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
  • Gewicht: 698

2 weitere Werke von Michael (Hrsg.) O'Keefe:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.