Produktbild
A. J. C. Andersen

Refining of Oils and Fats for Edible Purposes

Ebook (PDF Format)

Refining of Oils and Fats for Edible Purposes, Second Revised Edition details the processes and treatments of crude (plant- and animal-based) oils and fats to render them fit for human consumption. The book is composed of five chapters. The first two chapters provide the methods in refining fat-insoluble and fat-soluble impurities. The third chapter presents techniques to minimize the shrinkage of crude fat and oils entering the process and increase production output. Chapter 4 considers refinery plant design based on the kinds of fats to be processed, kinds of processes to be implemented and projected output. The last chapter presents statis… Mehr

CHF 70.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Williams, P. N. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4831-6457-1
  • EAN: 9781483164571
  • Produktnummer: 36163243
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 264 S.
  • Plattform: PDF
  • Auflage: 2. Auflage

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.