Produktbild
Angela Potochnik

Recipes for Science

An Introduction to Scientific Methods and Reasoning

Buch

CHF 66.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Colombo, Matteo (Tilburg University, The Netherlands) / Wright, Cory
  • ISBN: 978-1-138-92073-6
  • EAN: 9781138920736
  • Produktnummer: 23495316
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2018
  • Seitenangabe: 336 S.
  • Masse: H25.4 cm x B17.7 cm x D2.5 cm 966 g
  • Abbildungen: 20 Line drawings, black and white; 20 Halftones, black and white; 22 Tables, black and white
  • Gewicht: 966

Über den Autor


Angela Potochnik is Associate Professor of Philosophy and Director of the Center for Public Engagement with Science at the University of Cincinnati, USA.Matteo Colombo is Assistant Professor in the Tilburg Center for Logic, Ethics, and Philosophy of Science, and in the Department of Philosophy at Tilburg University, the Netherlands. Cory Wright is Professor of Philosophy and Director of Graduate Studies at California State University Long Beach, USA.

5 weitere Werke von Angela Potochnik:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.