Produktbild
Gaurav (Hrsg.) Rajauria

Recent Advances in Micro- and Macroalgal Processing

Food and Health Perspectives

Ebook (PDF Format)

Recent Advances in Micro- and Macroalgal ProcessingA comprehensive review of algae as novel and sustainable sources of algal ingredients, their extraction and processingThis comprehensive text offers an in-depth exploration of the research and issues surrounding the consumption, economics, composition, processing and health effects of algae. With contributions from an international team of experts, the book explores the application of conventional and emerging technologies for algal processing. The book includes recent developments such as drying and milling technologies along with advancements in sustainable greener techniques.The text also… Mehr

CHF 210.25

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Yuan, Yvonne V. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-119-54262-9
  • EAN: 9781119542629
  • Produktnummer: 36085501
  • Verlag: Wiley-Blackwell
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2021
  • Seitenangabe: 672 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 6'714 KB

Über den Autor


About the EditorsGaurav Rajauria, Natural Product Chemist, School of Agriculture and Food Science, University College Dublin, IrelandYvonne V. Yuan, Associate Professor, School of Nutrition, Ryerson University, Toronto, Canada

6 weitere Werke von Gaurav (Hrsg.) Rajauria:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.