Produktbild
W. Haresign

Recent Advances in Animal Nutrition

Ebook (PDF Format)

Recent Advances in Animal Nutrition-1981 is a collection of papers that discusses the effects of dietary fat on milk composition, relating it to the biochemistry of fat synthesis in the mammary gland. The influence of concentrates on milk composition as well as the pattern and level of concentrate feeding on milk output are also covered. The book describes the need for better utilization of grass and grass products in dairy production, the mineral and trace element requirements of pigs; the importance of anion-cation balance in poultry diets and its effects on performance levels; and the selenium and cobalt requirements of ruminants. The prob… Mehr

CHF 70.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Cole, D. J. A. (Hrsg.) / Henrichsmeyer, W. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4831-0026-5
  • EAN: 9781483100265
  • Produktnummer: 36161925
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 200 S.
  • Plattform: PDF

15 weitere Werke von W. Haresign:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.