Produktbild
W. Haresign

Recent Advances in Animal Nutrition

Ebook (PDF Format)

Recent Advances in Animal Nutrition 1990 focuses on technologies and controls needed to ensure meat quality. The book first discusses allergic responses to diets in humans. Changes in meat consumption and consumer attitudes; improving the quality of meat; and implications for the future are described. The text looks at legislation and its effect on the feed compounder, including marketing of feeds, medicated feeds, bovine spongiform encephalopathy (BSE), and safety regulations. The book also underscores the control of feed-born bacterial and viral pathogens in farm animals. Animal infections and diseases connected with feeds; control measures… Mehr

CHF 70.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Cole, D. J. A.
  • ISBN: 978-1-4831-0021-0
  • EAN: 9781483100210
  • Produktnummer: 36161699
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 252 S.
  • Plattform: PDF

15 weitere Werke von W. Haresign:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.