Produktbild
Michael (Hrsg.) Pöschl

Radionuclide Concentrations in Food and the Environment

Buch

As radiological residue, both naturally occurring and technologically driven, works its way through the ecosystem, we see its negative effects on the human population. This book provides the essential informative tool for understanding the environmental behavior of different radionuclides, their transfer through the ecosystem, subsequent concentrations in the raw food materials, an estimation of their human risks, and perspectives for transfer prevention. The book gives up-to-date information on monitoring programs and legislation, detection systems, safety protocols in radioanalytical laboratories and in food processing, as well as the effec… Mehr

CHF 316.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Nollet, Leo M. L. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-8493-3594-5
  • EAN: 9780849335945
  • Produktnummer: 23270151
  • Verlag: Taylor and Francis
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2006
  • Seitenangabe: 458 S.
  • Masse: H22.9 cm x B15.2 cm 756 g
  • Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
  • Gewicht: 756

Über den Autor


Poschl, Michael; Nollet, Leo M.L.

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.