Produktbild
Mark (Hrsg.) Lawrence

Public Health Nutrition

From principles to practice

Buch

CHF 195.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Worsley, Tony (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-367-71912-8
  • EAN: 9780367719128
  • Produktnummer: 35774850
  • Verlag: Taylor and Francis
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2021
  • Seitenangabe: 512 S.
  • Masse: H23.0 cm x B17.6 cm 930 g
  • Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
  • Gewicht: 930

Über den Autor


Mark Lawrence BSc (Hons), Grad Dip Nut + Diet, Grad Dip Epidem and Biostats, M.Sc, PhD is Associate Professor in Public Health Nutrition in the School of Exercise and Nutrition Sciences at Deakin University. He is a steering committee member for the New Nutrition Science project and a member of the drafting committee for the constitution of the World Public Health Nutrition Association. Tony Worsley BSc (Hons) PhD is Professor of Public Health Nutrition and Head of the School of Exercise and Nutrition Sciences at Deakin University. He is a Co-Executive Editor of Appetite.

12 weitere Werke von Mark (Hrsg.) Lawrence:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.