Gary Walsh
Proteins
Biochemistry and Biotechnology
Buch
Proteins Biochemistry and Biotechnology 2e is a definitive source of information for all those interested in protein science, and particularly the commercial production and isolation of specific proteins, and their subsequent utilization for applied purposes in industry and medicine.
CHF 85.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-0-470-66985-3
- EAN: 9780470669853
- Produktnummer: 23472828
- Verlag: John Wiley & Sons Inc
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2014
- Seitenangabe: 446 S.
- Masse: H19.0 cm x B24.8 cm x D2.1 cm 866 g
- Auflage: 2nd Edition
- Gewicht: 866
- Sonstiges: Professional & Vocational
26 weitere Werke von Gary Walsh:
Biochemistry and Biotechnology
Ebook (PDF Format)
CHF 14.00
Biochemistry and Biotechnology
Ebook (PDF Format)
CHF 81.25
Biochemistry and Biotechnology
Ebook (EPUB Format)
CHF 72.25
Biochemistry and Biotechnology
Ebook (PDF Format)
CHF 72.25
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.