Produktbild
Wolfgang Pfeil

Protein Stability and Folding

A Collection of Thermodynamic Data

Ebook (PDF Format)

Protein folding remains one of the most exclusive problems of modern biochemistry. Structure analysis has given access to the wealth of the molecular architecture of pro­ teins. As architecture needs static calculations, protein structure is always related to thermodynamic factors that govern folding and stability of a particular folded protein over the non-organized polypeptide chain. During the past decades a huge amount of thermodynamic data related to protein folding and stability has been accumulated. The data are certainly of importance in dechiffring the protein folding problem. At the same time, the data can guide the con­ struction o… Mehr

CHF 106.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-3-642-58760-3
  • EAN: 9783642587603
  • Produktnummer: 37280346
  • Verlag: Springer Berlin Heidelberg
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 658 S.
  • Plattform: PDF
  • Auflage: 1998

21 weitere Werke von Wolfgang Pfeil:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.