Produktbild
Paul R. (Hrsg.) Carey

Protein Engineering and Design

Buch

The design and production of novel peptides and proteins occupy pivotal positions in science and technology and will continue to do so in the 21st century. Protein Engineering and Design outlines the rapid advances in computer-based modeling, protein engineering, and methods needed for protein and peptide preparation and characterization. This indispensable reference lays the groundwork for understanding this multidisciplinary activity while providing an introduction for researchers and students to the field of protein design.

CHF 190.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-12-159640-8
  • EAN: 9780121596408
  • Produktnummer: 15271645
  • Verlag: Academic Pr Inc
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 1996
  • Seitenangabe: 361 S.
  • Masse: H23.5 cm x B15.6 cm x D2.4 cm 680 g
  • Gewicht: 680

2 weitere Werke von Paul R. (Hrsg.) Carey:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.