Produktbild
Neha Khagwal

Probiotic Preparation From Indian Fermented Foods

Buch

Probiotics are live microbial food ingredients that have beneficial effects on consumption. The present study searched fermented food samples for potential lactobacilli that could be used for the development of novel gastrointestinal probiotics. 55 isolates were obtained including 46 bacterial and 9 yeast isolates. On the basis of morphological and biochemical properties 21 were identified as Lactobacillus spp. Systematic procedures were used to evaluate the probiotic properties of the Lactobacillus isolates including carbohydrate fermentation, autoaggregation, acid tolerance, bile resistance and pancreatin tolerance test. 85% of examined Lac… Mehr

CHF 68.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Sharma, Deepak Chand (Hrsg.)
  • ISBN: 978-3-8484-8220-7
  • EAN: 9783848482207
  • Produktnummer: 37521238
  • Verlag: LAP Lambert Academic Publishing
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 92 S.
  • Masse: H22.0 cm x B15.0 cm x D0.6 cm 155 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 155

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.