Produktbild
Michael J. (Hrsg.) Wilkinson

Prevention and Treatment of Cardiovascular Disease

Nutritional and Dietary Approaches

Buch

This book discusses all aspects of non-pharmacologic approaches to primary and secondary CVD prevention. It highlights the strength of evidence for particular diet styles in CVD prevention, including plant-based diets, the Mediterranean diet, the DASH diet, and low-carbohydrate diets. Chapters present evidence and future directions for diet and nutrition in diseases related to CVD, such as dyslipidemia, cardiometabolic disease (pre-diabetes, the metabolic syndrome, type-2 diabetes mellitus), and obesity. Finally, the book reviews novel and emerging aspects of dietary intervention in CVD prevention, such as dietary approaches to inflammation a… Mehr

CHF 264.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Taub, Pam R. (Hrsg.) / Garshick, Michael S. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-3-030-78176-7
  • EAN: 9783030781767
  • Produktnummer: 38321366
  • Verlag: Springer International Publishing
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2021
  • Seitenangabe: 292 S.
  • Masse: H26.0 cm x B18.3 cm x D2.0 cm 817 g
  • Auflage: 1st ed. 2021
  • Abbildungen: HC runder Rücken kaschiert
  • Gewicht: 817

Über den Autor


Michael J. Wilkinson, MDDivision of Cardiovascular Medicine, Department of Medicine,University of California San DiegoSan Diego, CAUSAMichael Garshick, MD, MSCenter for the Prevention of Cardiovascular Disease and Leon H. Charney Division of Cardiology, Department of Medicine,New York University Langone HealthNew York, NYUSAPam R. Taub, MD, FACCDivision of Cardiovascular Diseases, Department of Medicine,University of California San DiegoSan Diego, CAUSA

3 weitere Werke von Michael J. (Hrsg.) Wilkinson:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.