Produktbild
David Foskett

Practical Cookery, 13th Edition for Level 2 NVQs and Apprenticeships

Ebook (EPUB Format)

Trust the classic recipe book and reference for apprentices and work-based learners which the best professional chefs have relied on for over 50 years to match the qualification and prepare them for assessment.Over 600 reliable recipes and 1,000 photographs cover the latest preparation, cooking and finishing techniques as well as the classics every chef should master. Fully updated, this book for Level 2 NVQ Diploma in Professional Cookery or Food Production and Cooking students also covers all of the essential underpinning knowledge for NVQs and the Hospitality and Catering Principles Technical Certificate for apprentices.- See how dishes sh… Mehr

CHF 29.99

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4718-3959-7
  • EAN: 9781471839597
  • Produktnummer: 18431360
  • Verlag: Hodder Education
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2015
  • Seitenangabe: 648 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 0 KB

Über den Autor


David Foskett, Neil Rippington, Patricia Paskins, Steve Thorpe

18 weitere Werke von David Foskett:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.