A. K. (Hrsg.) Haghi
Practical Applications of Physical Chemistry in Food Science and Technology
Buch
Practical Applications of Physical Chemistry in Food Science and Technology provides comprehensive information, original research, and reports on scientific advances in practical applications of physical chemistry in food science and technology, making a special emphasis on incorporating sustainable development goals.
CHF 70.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V112:
Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Noé Aguilar, Cristóbal (Hrsg.) / Sandoval Cortes, Jose (Hrsg.) / Ascacio-Valdés, Juan Alberto (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-77463-802-6
- EAN: 9781774638026
- Produktnummer: 38577216
- Verlag: Taylor and Francis
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2022
- Seitenangabe: 272 S.
- Masse: H22.9 cm x B15.2 cm 503 g
- Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
- Gewicht: 503
Über den Autor
Cristóbal Noé Aguilar, PhD, is Dean of the School of Chemistry at the Universidad Autónoma de Coahuila, México. José Sandoval Cortés currently works at the Facultad de Ciencias Químicas, Universidad Autónoma de Coahuila. José does research in Analytical Chemistry and Electrochemistry. Juan Alberto Ascacio-Valdés, PhD, is a Research Professor at the School of Chemistry of the Autonomous University of Coahuila. A. K. Haghi, PhD, is the author and editor of 165 books, as well as 1000 published papers in various journals and conference proceedings.
100 weitere Werke von A. K. (Hrsg.) Haghi:
Ebook (PDF Format)
CHF 52.90
Ebook (PDF Format)
CHF 166.40
Ebook (EPUB Format)
CHF 247.65
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.