Produktbild
Naiem Ahmadinejadfarsangi

Pistachios of Rafsanjan

Buch

The English name pistachio is derived from Pisteh, which is a Persian name. Also known as the green almond. Pistachio nuts are intertwined with Iranian culture and are actually present in all facets of Iranian life. Pistachio nuts get a mention in all Iranian literature, stories, beliefs, traditions and rituals such as Norooz (New Iranian Year) and Yalda festival. They are consumed even in weddings and funerals. For Iranians no festivities and feasts can be held without pistachio nuts. Iranian celebrate Iranian New Year by eating pistachios. If they cook special dishes, they decorate them with pistachios. Pistachio nuts are of strategic impor… Mehr

CHF 52.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-613-7-01569-8
  • EAN: 9786137015698
  • Produktnummer: 37282278
  • Verlag: LAP Lambert Academic Publishing
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2019
  • Seitenangabe: 52 S.
  • Masse: H22.0 cm x B15.0 cm x D0.3 cm 96 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 96

Über den Autor


Naiem Ahmadinejadfarsangi is a traditional medicine researcher.

100 weitere Werke von Naiem Ahmadinejadfarsangi:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.