Produktbild
Andrew Chignell

Philosophy Comes to Dinner

Arguments About the Ethics of Eating

Buch

CHF 180.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Cuneo, Terence / Halteman, Matthew C.
  • ISBN: 978-0-415-80682-4
  • EAN: 9780415806824
  • Produktnummer: 20114285
  • Verlag: Taylor and Francis
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2015
  • Seitenangabe: 310 S.
  • Masse: H22.9 cm x B15.2 cm 730 g
  • Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
  • Gewicht: 730

Über den Autor


Andrew Chignell is Associate Professor at Cornell University. His research focuses on Kant and other early modern philosophers. Topically he has worked on epistemology, aesthetics, and philosophy of religion. He is the co-instructor of The Ethics of Eating Massive Online Open Course on Edx.org and a contributor to the Oxford Handbook of Food Ethics. Terence Cuneo is the Marsh Professor of Intellectual and Moral Philosophy at the University of Vermont. He is the author of The Normative Web (2007), Speech and Morality (2014), and Ritualized Faith (2016).Matthew C. Halteman is Associate Professor of Philosophy at Calvin College and a fellow in the Oxford Centre for Animal Ethics. He is the author of Compassionate Eating as Care of Creation (2008).

12 weitere Werke von Andrew Chignell:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.