Fereidoon Shahidi
Phenolics in Food and Nutraceuticals
Buch
Phenolics in Food and Nutraceuticals is the first single-source compendium of essential information concerning food phenolics. This unique book reports the classification and nomenclature of phenolics, their occurrence in food and nutraceuticals, chemistry and applications, and nutritional and health effects. In addition, it describes antioxidant activity of phenolics in food and nutraceuticals as well as methods for analysis and quantification. Each chapter concludes with an extensive bibliography for further reading. Food scientists, nutritionists, chemists, biochemists, and health professionals will find this book valuable.
CHF 316.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V112:
Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Naczk, Marian
- ISBN: 978-1-58716-138-4
- EAN: 9781587161384
- Produktnummer: 23161169
- Verlag: Taylor and Francis
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2003
- Seitenangabe: 576 S.
- Masse: H23.4 cm x B15.6 cm 934 g
- Auflage: 2. A.
- Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
- Gewicht: 934
Über den Autor
Shahidi, Fereidoon; Naczk, Marian
96 weitere Werke von Fereidoon Shahidi:
Ebook (EPUB Format)
CHF 319.90
Ebook (PDF Format)
CHF 322.50
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.