Produktbild
Fereidoon Shahidi

Phenolics in Food and Nutraceuticals

Buch

Phenolics in Food and Nutraceuticals is the first single-source compendium of essential information concerning food phenolics. This unique book reports the classification and nomenclature of phenolics, their occurrence in food and nutraceuticals, chemistry and applications, and nutritional and health effects. In addition, it describes antioxidant activity of phenolics in food and nutraceuticals as well as methods for analysis and quantification. Each chapter concludes with an extensive bibliography for further reading. Food scientists, nutritionists, chemists, biochemists, and health professionals will find this book valuable.

CHF 316.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Naczk, Marian
  • ISBN: 978-1-58716-138-4
  • EAN: 9781587161384
  • Produktnummer: 23161169
  • Verlag: Taylor and Francis
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2003
  • Seitenangabe: 576 S.
  • Masse: H23.4 cm x B15.6 cm 934 g
  • Auflage: 2. A.
  • Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
  • Gewicht: 934

Über den Autor


Shahidi, Fereidoon; Naczk, Marian

96 weitere Werke von Fereidoon Shahidi:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.