Produktbild
David (Hrsg.) Watson

Pesticide, Veterinary and Other Residues in Food

Ebook (PDF Format)

This wide-ranging text reviews the wealth of recent research on assessing and managing the risks from pesticide, veterinary and other chemical residues in food. After an introductory chapter on the key issues in food toxicology,Part one covers the assessment and management of risks, with individual chapters on genetic susceptibility to dietary carcinogens, good agricultural practice and HACCP systems, targeted and rapid methods for analysing residues in food and ways of assessing the mutagenicity of chemicals in food. Part two looks at veterinary residues, covering their safety, toxicology and detection. Part three examines pesticides, with c… Mehr

CHF 322.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-85573-910-9
  • EAN: 9781855739109
  • Produktnummer: 36170287
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2004
  • Seitenangabe: 704 S.
  • Plattform: PDF

29 weitere Werke von David (Hrsg.) Watson:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.