Produktbild
Martin (Hrsg.) Alberto Masuelli

Pectins

The New-Old Polysaccharides

Buch

Pectin is an industrial product of certain fruit peels that contain it, such as citrus fruits, apples, pears, grapes, plums, beets, sunflowers, and so on. It is the traditional gelling agent for jams and jellies, but its applications extend to fruit products for food, dairy, dessert, soft drink, pharmaceutical, and other industries. This book discusses pectin production, pectin biotechnology, and pectin applications. Chapters cover such topics as the production of pectin from citrus, fungal pectinases in food technology, pharmaceutical applications of pectin, and more.

CHF 166.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-83969-596-4
  • EAN: 9781839695964
  • Produktnummer: 39261475
  • Verlag: IntechOpen
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2022
  • Seitenangabe: 166 S.
  • Masse: H26.6 cm x B18.5 cm x D1.6 cm 579 g
  • Abbildungen: HC gerader Rücken kaschiert
  • Gewicht: 579

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.