Produktbild
Vijay K. (Hrsg.) Juneja

Pathogens and Toxins in Food: Challenges and Interventions

Buch

Pathogens and Toxins in Foods: Challenges and Interventions offers a farm-to-table approach to food safety that enables readers to control microbial pathogens and toxic agents at all stages of the food supply chain. The book begins with chapters that help readers understand the characteristics of specific pathogens and toxins, the illnesses they cause, and the factors such as food processing operations that affect their survival and growth in food products.Further, the chapters in the book explore the most recent advances in biological, chemical, and physical interventions to control food-borne hazards during preharvest, harvest, food process… Mehr

CHF 213.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Sofos, John N. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-55581-459-5
  • EAN: 9781555814595
  • Produktnummer: 37568124
  • Verlag: Asm Pr
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2009
  • Seitenangabe: 512 S.
  • Masse: H27.9 cm x B22.1 cm x D2.5 cm 1'429 g
  • Gewicht: 1429

14 weitere Werke von Vijay K. (Hrsg.) Juneja:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.