Catherine Atkinson
Pastry Recipes
Buch
Few people can resist a rich fruit tart or warm appetizer encased in crisp, light pastry... this delectable cookboook includes a guide to making shortcrust, choux, puff, strudel and hot water crust, instructions for techniques such as kneading, shaping and trimming, and 120 mouthwatering recipes.
CHF 14.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-1-78019-176-8
- EAN: 9781780191768
- Produktnummer: 15657979
- Verlag: Anness Publishing
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2012
- Seitenangabe: 224 S.
- Masse: H21.0 cm x B18.1 cm x D1.5 cm 590 g
- Abbildungen: over 280 photographs
- Gewicht: 590
- Sonstiges: General (US: Trade)
81 weitere Werke von Catherine Atkinson:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.